Enpä ole pitkään aikaan tänne mitään kirjoitellut. Kyllä me silti vielä elossa ja ollaan, ja täysin rintarottingilla poitsulainenkin etiäpäin porskuttaa!

Kesä on tosiaan saapunut tänne keskeiseen Suomeenkin ja järvet sinertää ja aurinko paistatelee. Rambsukka on kovasti haveillut uimapuuhiin, mutta vielä ei olla kahlailua enempää järven syliin uskaltauduttu.
Metsien siimeksissä ollaan paljon kuljeskeltu ja katseltu ja ihmetelty luonnon vehreyttä ja kaikkia kivoja pikkukukkasia.
Rambsu on taas palannut ihanan kesäharrastuksensa pariin, ötökkäjahtiin nimittäin. Kimalaiset se onneksi on kyennyt ihan hyvin jättämään rauhaan, vaikka toki nekin kiinnostavat. Suurin mielenkiinto kohdistuu kuitenkin kärpäsiin, perhosiin ja kaikkiin pieniin, lentäviin ja pomppiviin öttiäisiin. Saa taas olla silmätarkkana ettei tuo silmäterä pompahda kesken leppoisan kävelyn suoraan autotielle jonkin pörriäisen perään. Äsken tulimme pikku päiväkävelyltä ja kylläpä sai taas meikäläinen posket punaisena hävetä pojan kelmeilyä. Noo, eihän se sitä tahallaan tehnyt, mutta ei se silti hauskaa ollut. Rambo hyppäsi suoraan kahden ohikulkevan pukumiehen syliin! Se vain yhtäkkiä pomppasi, heitti ilmassa kunnon mutkan ja sitten n.25-30 kg koiranlihaa läiskähti suoraan sivsityneen ja hienosti puetun herran rinnuksille;) Niin, sellaista pikurillin kynnenpuolikkaan kokoista ötökkäähän karvalainen oli jahdannut, mutta jäipä siinä sitten jahtileikki kesken!

Mukavasti myö ollaan elelty. Vetämisen puolesta ei mitään ihmeempiä ole sanottavana, lähitienoot mennään hienosti ja muuallakin ihan siedettävästi. Ohitukset koiralaisten kanssa on sujuneet ihan hyvin. Koiria ei muuten olla kohdattu nenäkkäin, paitsi tietenkin Cujoa. Ai niin, kyllähän me viime viikonloppuna jouduttiin puistossa treffaamaan kahden kaverin kahta koiraa - ja tappeluhan siinä taas tuli! Mikä lie syynä, mutta kaikki ärisee AINA Rambolle. Niistäkin toinen oli vasta jotain 7kk! Ja silti tappeli. )=
Mutta eiköhän me pärjätä ilman koirakohtaamisiakin - ja ainahan kaikkia viehkeitä neitosia voi morjestaa.

Eipä ihmeempiä muuta. Nyt vaan elellään kesää (ja kastutaan vesisateessa:) ja ihmetellään ja riemuitaan.
Poitsu on ollut ihan mallikelpoinen kaveri -mitä nyt pientä tuttua jäynää aina keksii. Niin ja juu, Rambo on oppinut aikamoisesti kommunikoimaankin. Se päästelee nykyään mitä ihmeempiä mouruamis ja marina-ääniä, ja olen oppinut tulkitsemaan, mitä se milloinkin tahtoo ja yrittää sanoa. Aikamoinen kaveri se on jupisemaan;)

612284.jpg
Hän aikoo varastaa huivin.

612285.jpg
Hän katsoo että varkaus varmasti huomataan.

612287.jpg
Ja ylpeänä hän esittelee saalistaan.