Olipa kyllä tänään Rambsukan kannalta varsin mukava päivä! Aamu alkoi herätyksellä ihaniin auringonsäteisiin ja lintujen viserrykseen. Rambsu fiilisteli kesätunnelmia avonaisen olohuoneen ikkunan kautta, josta ulkomaailmaan  pullahtava karvainen pää oli varmasti ulkopuolisista sangen hilpeä näky;)
Seuraavaksi isäntä halusi (välttämättä!=) lähteä poitsun kanssa aamulenkille aurinkoon. No mikäs siinä, kyllä meikäläinen välillä nauttii loman pitämisestä aamulenkkeihin liittyen. Pojat sitten reissasivat peräti reilun kahden tunnin aamulenkin, kävivät satamassa uimassa (tai se karvaisempi kävi) ja vielä puistossa hetken istahtamassa. Poitsu oli kuulemma puistossa todella rauhallinen, varmaan kahden tunnin kuumotus oli hieman raukaissut. Mutta sitten kun isäntä lähti viemään poitsua puistosta kotia, heittäytyi poika selälleen nurmelle, ketarat kohti pilvenhattaroita ja kovasti oli vastaan lähtöä. Hieno näky varmasti kun irokeesipäinen poika yrittää vetää selällään rehottavaa karvaturria pitkin nurmikoita eteenpäin, luulisin;)

No, kotona poitsu rojahti samantien parvekkeen betonille kyljelleen, kieli pitkällään läähättäen. Hieman myöhemmin isäntä(ja emäntä)väki lähti puistoon takaisin aurinkoa ottamaan, poitsu valitsi nukkumisen tällä kertaa.(olisi saanut mukaankin tulla, mutta ei jaksanut;) Hyvä näin. Myöhemmin mukava koiranelämä sen kun jatkui, kun sovittiin Cujopoikaystävän kanssa treffit puistokoulun pihaan. Siellä pojat pääsivät kunnolla hippulat vinkuen mellastamaan, kun mammat irrottivat hihnat. Ja voi sitä riemua, jälleennäkemisen iloa!Ensin pojat toki syöksyivät halailemaan toisiaan, jonka jälkeen lähti kunnon painileikki käyntiin. Sitten seurasi Cujolaisen lempileikki, eli kepin bongaus + jahti. Tässä Rambsu oli hieman hitaampi, mutta aina kun Rambo itse sai kepin, niin kyllä tuli poitsuun vauhtia. Paras leikki (ainakin meistä emännistä) oli ennennäkemätön kierimisleikki. Rambo aloitti sen heittäytymällä selälleen ketarat taas vasten taivasta ja kierien ympäsiinsä. Tätä piehtarointia jonkun aikaa tehtyään Rambsu sai Cujonkin innostumaan samasta touhusta ja siinä sitten heilui kahdeksan tassua ilmassa kun pojat pyörivät toistensa ylitse ja päälle, välillä makasivat vieretysten selällään keräten ilmaa keuhkoihin ja taas sama hullunmyllypyöritys jatkui. Harmitti todella ettei ollut kameraan pattereita, niin hupaisaa tuo piehtarointi oli=) Vedet silmissä naurettiin.

Pari tuntia pojat mellastivat puistossa, jonka jälkeen pyörähdettiin vielä pienellä kierroksella lähikujilla. Läähättäen sain Rambon kotiin raahattua. Ajattelin, että nyt kyllä poikaa väsyttää. Edes ruokaa ei kundi jaksanut syödä. Muttamutta....Kun katsoin hetken kuluttua makuuhuoneeseen, missä pojan piti nukkua, niin siellähän se seisoi keskellä sänkyä koko sängyn päällis-asiat (peitto, tyynyt, lakana) suussaan ja katsoi ilmeellä: hah, huomasihan mamma vihdoin. Taisi hieman adrealiini virrata=) Tämän jälkeen varastettiin vielä Rambon itsensä kokoinen pehmonalle ja kuskattiin ties mitä leluja mamman jalkojen juureen. Nyt vihdoin poika taitaa nukkua;) Tihulainen mikä tihulainen.