Sattuipa äsken hupaisa tapaus. Oltiin lenkillä ja käytiin vielä lenkin päätteeksi kaupassa. Kun sitten kaupasta tallustelimme kotia kohti, huomattiin, että meidän edellä, ehkä noin sadan metrin päässä kulki koira suunnilleen ikäiseni tytön kanssa. No eihän siinä vielä mitään ihmeellistä ole, näillä tiennoillahan koiria oikein vilisee, mutta se mikä kiinnitti huomion oli, että koiruus oli aivan Rambon klooni! Se oli tassujen ns. vaaleita sukkia, rinnan valkeaa läiskää, kippurahäntää ja valesilmiä myöten ihan Rambon peilikuva! Ainut vain, että se oli Ramboa ehkä puolet pienempi ja näytti siis hieman pennummalta kuin Rambsu. Tämä Ramboklooni huomasi meidät ja jäi terhakkaana odottamaan tuloamme. Sitten kun tultiin kohdalle, totesin tytölle, että ompas meillä samannäköiset kaverukset! Tytön kanssa naureskeltiin asialle ja koirulit haistelivat. Mutta koko jutun hupaisin asia oli, että tytönkään koiruus ei ollut puhdasrotuinen. Siinä missä Rambo näyttää ihan porokoiralta, mutta sisältää alaskanmalamuuttia,karjalankarhukoiraa ja hirvikoiraa, tuon tytön koira, joka myöskin olisi käynyt ihan puhtaasta porokoirasta, sisälsi mm. saksanpaimenkoiraa, rottweileria, suomenlapinkoiraa ja vissiin tiibetinspanielia! Haha. Kunnon sekoituksia nämä meidän otukset.
Tässä rotukeskustelun aikana pikkurambo aloitti julmetun haukkumisen,urinan ja murinan , johon Rmbsu (ihme kyllä) yhtyi täysin rinnoin. Koko paikkakunta sai todistaa tajutonta räkyytystä kloonikaveruksilta;)
Ehkä niillä vain oli paljon asiaa toisilleen, tiedä siitä sitten, mutta itse reagoin tuohon rähjäämiseen aina sillä, että vedän Rambsun pois ja lähdetään jatkamaan matkaa. Ehdin vielä tiedustella että oliko tytönkin koira uros, ja vastaus oli myöntävä. Lähdettiin sitten jatkamaan matkaa säästääksemme kanssaeläjiemme korvia. Vähän kyllä harmitti kun ei enempää ehditty jutella, ja se että poitsut ei saaneet leikkiä aikaiseksi, mutta ehkä seuraavalla kerralla sitten. Näyttivät nimittäin asuvan ihan tässä meidän lähellä:)

1016430.jpg