Heipä hei!
Syksy on vallannut koko maailman ja valloittanut ainakin meikäläisten sydämet. On ihana kietoutua paksuihin villapuseroihin ja katsella värikkäiden lehtien karusellia tuulenpyörteissä. Ja on ihanaa tunkea kuono syvälle suureen lehtikasaan ja pyydystää sieltä ties mitä salaisuuksia, on ihana nostaa kuono kohti pohjoistuulta ja aistia navakan viiman tuoma sanoma lähestyvästä talvesta.
Kyllä, syksy on meistä varsin ihana.
'
Ja ihana on myös uusi koti, jossa olemme toistaiseksi saaneet viettää "hiljais"eloa ilman paheksuvia katseita ja vihaisia sanoja pienille lapuille töhrittynä. Naapurinmummo kerran puuskutti meitä rappusissa vastaan ja hätääntyneenä tästä yllätyksestä pyrin vain kontrolloimaan Ramboa unohtaen tervehdyksen tyystin, mutta olin havaitsevinani jopa hymynpoikasen mummon suupielestä ja Rambokin käyttäytyi oikein asiallisesti
(lue:ei pompannut mummelin sylkkyyn niin kuin pelkäsin), joten voitto kotiin!
Muutenkin kotimme on muotoutunut oikein mukavaksi ja kotoisaksi, nämä kuukauden päivät, jotka nyt ollaan täällä vietelty, on sujunut rauhaisasti. Jopa koulupäivien jälkeen kun olen saapunut kotiin tuskaiset kuvat lattialla odottavista valituskirjeistä mielessäni, olen saanut yllättyä positiivisesti, lattialla ei ole muuta pahaa kuin ehkä laskuja, ja koiruuskin nukkuu ihan kiltisti joko olohuoneen sohvalla tai pöydän alla. Yhä harvemmin mitään tihutuhojakaan on tehty.
(Niin, Rambo tosiaan tuossa uuden kodin ekoina viikkoina pisti poskeensa eräänä päivänä koko sipsipussillisen naksuja ja toisena karkkilaatikollisen karamellejä. Tietenkin meikäläisen vika kun ne olin unohtanut liian näkyväksi houkutukseksi...No, onneksi noista selvittiin ilman vatsanväänteitä tai ylisuurta janoa/virtsarakontyhjennystarvetta).

Tänään haettiin Rambolle oma sohva. Poitsulla kun tähän mennessä ainut paikka, mistä katsella ulos (parvekkeelle kun ei aina pääse) on ollut makuuhuoneen sänky. Nyt se sai myös ihanan pikkuisen sohvan olohuoneeseen, rambsun oma nahkasohva:) Heti se siihen loikkasi ja teki olonsa kotoisaksi.
972403.jpg

Jes. Nyt ei puutu uudesta kodista enää juuri mitään. Paitsi pitäisi varmaan hommata Rambolle vielä keittiönpöydän ääreen oma nojatuoli, jossa poika voisi leppoisasti lueskella koirauutisia aamukahvin ja kalliin lihafileaterian seurassa...Kröhöm, minähän en nimittäin yhtään lelli tuota koiranpoikaa, en...oma sohva ja kaikki=)

Juups, tässäpä nyt pikaiset kuulumiset koiranelämästämme. Ensiviikon ohjelmana on meikälöisen syysloma, mikä tarkoittaa sitä, että mamman rientäessä pitkästä aikaa ihmettelemään pääkaupunkimme hulinaa, koiranelämä ja vastuu siitä siirtyy hetkellisesti tuonne mummolan puolelle. Siitä Rambo ottaa varmasti kaiken ilon irti minkä saa:)

Ainiin, asiaan littymättä, tämä kirjoittaja odottaa jo kuumeisesti lunta ja joulua, ja tästä johtuen törmäsin hienoon lahjaideaan netissä, josta ajattelin ottaa mallia ja tehdä samantapaisen itse Rambsulle.
Eli Rambon yhteen pakettiin tulee ainakin hieno punainen kaulahuivi, johon on painettu tassun kuva ja teksti "hotdog". (Yksi vaihtoehto olisi myös ollut huivi tekstillä "emäntäni on muuten  sinkku...", mutta taidanpa sellaisen jättää tällä kertaa hommaamatta/tekemättä:)