Koska typerä kone poisti pitkän pätkän tekstiä, johon juuri oli kulunut aikaa vaivaa ja sorminäppäryyttä, sisältää tämä päivitys vain muutaman kuvajaisen kippurahännästäni.

Bongaa koira!!

1388861.jpg

Rambon uusi lempipaikka selvinnee kuvasta. Siellä se pikkukarvakerä kuorsaa ja korisee pitkin päivää, kurkkailee välillä tilanteen tarkistaakseen ja jos vaikuttaapi siltä, että eteisessä pistetään kenkiä jalkaan, koirulainen rämpii vaivalloisesti hirmuisella vauhdilla ja ryminällä sohvan alta juuttuen yleensä takamuksestaan sohvaan kiinni. Sinne sitä on kuitenkin aina uudestaan ja uudestaan mentävä.

1388844.jpg

Emäntä vietteli synttäreitään ja Rambsu päätti piristää juhlia paketoimalla.....itsensä:)

Lopuksi vielä Rambsun pääsiästervehdys:

1388840.jpg

Rambsu oli ihan tohkeissaan lähdössä virpomaan.

Rambon elämään kuuluu muuten hyvää, syntymäpäivälahjaluu on elossa edelleen vaikkakin vain puolikkaana, ja sitä tuo karvakasa kuskailee pitkin päivää ympäriinsä sekä heittelee mukavasti ilmaan. No, enpä usko että naapurit alakerrassa tuosta pienestä töminästä paljoa hernettä nenäänsä vetävät kun itse hoilaavat ja rämpyttävät kitaralla päivänsädettä ja menninkäistä ties monettako päivää putkeen:)

Koiruuksia Rambsu ei ole tehnyt, mutta on sentään paria treffannut. Cujoon törmättiin yhdellä lenkillä. Ja vaikka luulin ettei poitsujen välit enää lämpene lainkaan, kyllä ne siitä kuitenkin vielä suli Rambsun tehtyä kaikkensa volteista ja kuperkeikoista lumenkuopsuttamiseen ja korvista vetämiseen. Sitten poitsut riehuivatkin mukavan ajan lumipenkan harjanteella.

Toinen koiruustapaaminen oli viime viikolla. Rambsu oli sopinut treffit ystäväpariskuntani uuden "vauvan" (5kk) kanssa. Kyseessä oli sekarotuinen ja hentoinen Tirri-neitonen. Näistä treffeistä sitten tarinaa tuonnempana, mutta todettakoon että kyllä se lempi näidenkin nuorikkojen välillä roihahti, vaikka taas sai hurmuripoitsuni  ensin näyttää kaikki temppunsa ja taitonsa ennen kuin neiti poitsuuni hullantui.